Formmat
– mobilier din esente romanesti –

 

Formmat este un brand romanesc de mobilier ce promoveaza locuirea de calitate, fiecare piesa din colectie reflectand atasamentul producatorilor fata de lemnul natural, lucrat cu grija si maiestrie. Toate produsele sunt create cu mandrie in fabrica din Piatra-Neamt. Fiecare produs Formmat transmite pasiunea fata de lemn dar si grija fata de natura, lemnul fiind achizitionat si prelucrat in conformitate cu normele de protectie a mediului inconjurator.

Povestea Formmat a inceput din dorinta de a revigora traditia fabricarii de mobilier in Romania, impreuna cu o echipa de creatie locala, capabila sa isi imprime viziunea tehnica dar si mostenirea autentic romaneasca. Colaborarea dintre arhitecti de interior, designeri de produs si artizani in lemn a dus la crearea unor concepte de mobilier unicat, care reinterpreteaza ingenios stiluri clasice si moderne. Mobilierul propus este modular, adaptandu-se cu usurinta oricarui spatiu.

Formmat este o colectie de mobilier care exploreaza legatura esentiala dintre forma si material, lucrand fiecare produs ca pe o piesa unica, in acord cu ideea ca fibra fiecarui arbore are, la randul ei, o amprenta unica.

Mobilierul Formmat are garantie 3 ani din momentul achizitionarii.

 

IMG_2061 small