Formmat propune materiale clasice si moderne, care intrunesc inalte criterii de estetica, functionalitate si durabilitate.

MATERIALE PENTRU FRONTURI

Fronturile sunt esentiale pentru crearea ambientului – varietatea de materiale si nuante pe care v-o propunem pentru fiecare colectie se adapteaza celor mai exigente gusturi. Posibilitatea de a alege dimensiunile si tipul de front transforma fiecare colectie intr-un proiect personalizat si unic.

MATERIALE PENTRU BLATURI

Blatul de bucatarie are rolul de a innobila mobilierul prin calitatea materialului, a finisajului si a prelucrarii. Alegerea sa este deosebit de importanta, deoarece trebuie sa fie atat estetic, cat si functional, rezistent in timp in cazul temperaturilor ridicate si a manipularii vaselor de bucatarie pe acesta. Propunerile noastre reunesc cele mai rezistente si inovatoare materiale.

Blaturi Quartz

Calitatea si rezistenta acestui material sunt date de procentajul de 93% quartz din compozitie. Quartz-ul ofera o durabilitate mare in exploatare, iar suprafata sa este neporoasa, astfel incat nu se pateaza si nu retine bacterii.

Blaturi Krion

KRION™ este o noua generatie de solid surface, dezvoltata de SYSTEMPOOL, companie membra a PORCELANOSA Grupo. Krion-ul se poate taia pe diferite contururi si dimensiuni, poate fi combinat in planse si termoformatat pentru a se obtine diverse forme curbate. Extrem de rezistent si usor de reparat, KRION™-ul necesita minimum de mentenanta.

Blaturi marmura si granit

Persoanele care prefera piatra naturala pot opta pentru solutii  din marmura si granit. Varietatea culorilor si a texturilor permite asortarea cu alte elemente precum pardoseala, placarea pereților, glafurile, etc. In functie de preferinte, finisajul cantului se poate realiza in mai multe tipuri de profil, acestea fiind valabile si pentru blaturile din quartz.

Blaturi stejar masiv

Stejarul este un lemn pretios, de calitate superioara, care se poate folosi integral pentru blat, dar si ca accesoriu sau extensie de blat. Lemnul este finisat si lacuit, iar grosimile pot fi de 40mm, 60mm, 80mm sau 100mm. Odata stabilit materialul brut, se poate opta pentru baituri ai lacuri diferite, in functie de preferinte.

Cardstock generating program: we are here to help you out! Get assistance to our essay freelance writers if you need to get. Ultra fast papers article writing and modifying write papers online