IMG_4622-Edit-2

Colectii realizate: Bucataria Baron, Bucataria Marquise, Bucataria Tamed NatureBaia BaronBaia Dice, Baia Domino, Baia Moode, Baia Slim Lux, Baia Tetris.

De mic copil, am avut o inclinatie catre desen dar si catre partea mai “tehnica” a lucrurilor, imi placea sa descopar ce este in interiorul obiectelor si cum functioneaza acestea. Cred ca imbinarea celor doua m-a ghidat subconstient catre arhitectura. Crescand, am evoluat in ceea ce initial era doar o pasiune, un hobby si inca din scoala generala m-am hotarat sa urmez cursurile liceului de arhitectura si mai apoi facultatea.

Am ales Arhitectura de Interior deoarece cred ca este mai aproape de utilizator, interactiunea acesteia cu omul este mai pronuntata si scara la care se desfasoara este cea la care imi place sa lucrez, o scara raportata in mod direct la scara umana. Imi place sa dau atentie detaliilor mici, dar care schimba multe, iar arhitectura generala abordeaza subiectele la o scara mai ampla. Pentru mine, arhitectura de interior a fost alegerea potrivita cu ceea ce vreau sa fac.

Despre Formmat:

Din punctul meu de vedere, Formmat este un brand cu viziune, care priveste cu deschidere catre oportunitatile de dezvoltare a relatiei designer – producator. Aceasta relatie inseamna comunicare constanta si un ping-pong al informatiei intre cele doua parti, care poate avea ca rezultat niste produse de design de valoare. Sustinerea ideilor romanesti de catre un brand romanesc puternic, care poate materializa aceste idei, reprezinta inca o nisa in Romania si este o directie de viitor.

Concept:

Fiecare colectie este creata pentru a satisface dorintele utilizatorului, in functie de gust. Fie ca este un mobilier pentru interioare moderne sau clasice, fiecare colectie este gandita atat din punct de vedere estetic cat si functional. Ergonomia si echiparea mobilierului sunt foarte importante deoarece creeaza impreuna cu designul acea ambianta placuta dar care te ajuta sa-ti desfasori activitatile intr-un mod cat mai facil, in functie de destinatia spatiului.