Lansare Formmat – mobilier din esente romanesti

Deltastudio lanseaza Formmat – mobilier din esente romanesti

Formmat este un brand de mobila 100% romanesc, ce va fi lansat de catre Deltastudio in cadrul BIFE-SIM, desfasurat la Romexpo intre 19 – 23 septembrie 2015.

Povestea Formmat a inceput din dorinta de a revigora traditia fabricarii de mobilier in Romania, impreuna cu o echipa de creatie locala, capabila sa isi imprime viziunea tehnica dar si mostenirea autentic romaneasca.

Numele brandului reflecta preocuparea pentru legatura tainica dintre forma si material, imbinarea dintre acestea creand produse unicat. Fiecare produs Formmat transmite pasiunea fata de lemn dar si grija fata de natura, lemnul fiind achizitionat si prelucrat in perfecta conformitate cu normele de protectie a mediului inconjurator. Piesele de mobilier sunt proiectate de o echipa formata din arhitecti de interior, designeri de produs si artizani in lemn si sunt realizate integral in fabrica din Piatra-Neamt, imbinand precizia utilajelor de inalta tehnologie cu finetea operatiunilor de mestesug manual al lucrului in lemn. Drumul „de la bustean la mobilier” este parcurs integral in aceasta fabrica, produsele ridicandu-se astfel la cele mai inalte standarde dar ramanand accesibile puterii de cumparare din Romania.

Colectiile Formmat cuprind atat abordari ale stilului clasic, cat si reinterpretari contemporane, fiind impartite in functie de zona (baie/ bucatarie) si functionalitate (zi/ noapte). Design-ul fiecarei piese sarbatoreste intalnirea dintre frumusete, functionalitate si  tactilitate (suprafete atent finisate care imbie la contactul direct cu produsul).

Produsele Formmat se adreseaza persoanelor exigente in alegerile care le influenteaza viata de zi cu zi: toate piesele de mobilier sunt construite in acord cu principiile ergonomice, care sa optimizeze activitatile desfasurate in acest spatiu, din materiale de inalta calitate (lemn masiv, mdf vopsit, corian si alte materiale compozite), cu o preocupare sporita pentru cele mai mici detalii si caracteristici tehnologice ireprosabile. Mobilierul propus este modular, adaptandu-se cu usurinta oricarui spatiu.

In cadrul BIFE-SIM 2015, va fi expusa colectia eMOTION (baie si bucatarie), ce sintetizeaza doua elemente cheie: preocuparea pentru tehnologizare si ideea de miscare. Principalul atu al conceptului este posibilitatea de personalizare continua, prin schimbarea elementelor decorative prinse pe suportul magnetic. Colectia infuzeaza locuinta de cele mai noi tendinte in industria fashion – va fi lansata cu placi decorative semnate de designerul Marie Nouvelle. Celelalte colectii Formmat vor putea fi vizitate in showroom-ul Deltastudio Razoare, incepand luna septembrie.

Vizitatorii BIFE-SIM vor beneficia de un discount de 20% la achizitionarea oricarei colectii Formmat (acordat in urma unui preavans de 1.000 lei achitat pana la 01.11.2015, care se scade din avansul de mobilier).

Despre Deltastudio:

Deltastudio reflecta de peste 20 de ani pasiunea pentru amenajarile de interior de inalta calitate, fiind la ora actuala singurul brand din Romania care ofera solutii complete: finisaje, sanitare & spa, mobilier, corpuri de iluminat, tapet, perdele si draperii, implicandu-se activ in descoperirea si promovarea celor mai noi tendinte din domeniu.

 

concept24