victor-grosu

 

Colectii realizate: Bucataria eMOTION, Baia eMOTION.

Provin dintr-o familie de arhitecti: mama, tatal si fratele meu, suntem toti arhitecti. De mic copil, desenam masini, desene animate, picturi. M-am indreptat ulterior catre designul de interior si de produs, simtind ca arhitectura incepe din interior iar din exterior este ca o sculptura (exista o metafora la care tin mult, “arhitectura este sculptura in piatra”). Ma atrag interioarele tocmai fiindca au o viata mai scurta si trebuie sa produca o impresie puternica – sunt provocat astfel sa creez spatii care declanseaza o emotie si creeaza o poveste.

Despre Formmat:

Cred foarte mult in designul si productia romaneasca! De aceea, aparitia unui brand care isi propune sa creeze obiecte de design autohtone este foarte necesara. Sunt incantat ca brandul Formmat are aceste obiective si contribuie la renasterea industriei mobilierului romanesc.

Inspiratie:

Colectia mea de mobilier pentru bucatarie si baie, e-MOTION, este inspirata de doua elemente cheie: tehnologia si miscarea, sintetizate ca emotii in continua schimbare. Am mizat pe incarcatura spirituala, pe emotii si interactivitate.

Recomandarile arhitectului:

Ma adresez celor dornici sa detina un obiect cu inspiratie din arta, din traditie, atrasi de posibilitatea de a redecora mobilierul in functie de stare sau tendinte. Prin versatilitatea pieselor create, utilizatorii au parte de un produs 100% calitativ pe care il pot personaliza oricand.